Industria ceasurilor de lux si-a concentrat întotdeauna atentia catre excelenta. Boutique Watches ofera excelenta in servicii!
Multi entuziasti si pasionati ai ceasurilor fine se găsesc în situatia de a pune spre vanzare orologii din propria colectie, fie din motive financiare sau de alta natura. Insa multi dintre agentii de vanzare precum magazinele de amanet, casele traditionale de licitatie si alti brokeri de servicii similare nu ofera o platforma completa care sa vanda un ceas cu grija şi serviciul pe care il merita. Asa s-a nascut Boutique Watches.

Boutique Watches este un concept ce are ca obiect de activitate comercializarea ceasurilor de lux noi si detinute anterior prin procedee de vanzare si cumparare. In cei peste 15 de ani de prezenta continua pe piata ceasurilor de lux din Romania, Boutique Watches ofera servicii private si personalizate de exceptie. Filosofia noastra este sa oferim o experienta unica si completa care va veni in intampinarea nevoilor atat vânzătorilor, cat şi cumparatorilor.

Pentru prima data in Romania, Boutique Watches se angajeaza sa ofere mai mult decat un simplu procedeu de vanzare-cumparare. Specialistii nostri va vor acorda atentia necesara sub forma de consultatie pentru alegerea ceasului care vi se potriveste. In cazul in care v-ati intrebat vreodata unde va puteti vinde ceasul Rolex sau cum sa obtineti o evaluare corecta pentru ceasul Omega, aici ati gasit locul potrivit.

Cu o istorie de tranzactionare lunga si profesionisti cu experienta, avem o serie de cunostinte pe o gama larga de branduri de ceasuri de lux printre care se numara: Rolex, Cartier, Patek Philippe, IWC, Jaeger-LeCoultre, Hublot, Audemars Piguet, Breitling, Omega si multe altele.
Boutique Watches va ofera o experienta profitabila!

Boutique Watches ofera:
- consultanta pe tot parcursul tranzactionarii
- conditii de siguranta a ceasului dvs. pe parcusul intregului proces
- verificarea autenticitatii
- plata pe loc

Respectul şi aprecierea sunt termeni sinonimi cu ceasurile de lux. Respectul acestuia constă în oferirea unei siguranţe. Aprecierea complicaţiilor orologere se transformă în crearea unei securităţi. Noi, Boutique Watches ne dedicăm întreaga atenţie către protejarea tuturor cronometrelor din grijă noastră. Pe tot parcursul tranzacţionării vom lua toate măsurile de precauţie pentru a oferi cea mai mare siguranţă ceasurilor dvs.
AMANET

Boutique Watches vine in intampinarea clientilor prin servicii de amanet ce desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai actuali si potentiali care au nevoie de un suport financiar rapid, Boutique Watches ofera optiunea de imprumut pe o durata cuprinsa intre 15 zile si 6 luni. Acest imprumut se desfaşoara cu scopul de a oferi posibilitatea consumatorului de a pastra obiectele cu valoare sentimentala oferite catre amanetare pana in momentul achitarii creditului.

In functie de decizia clientului care poate solicita punerea spre vanzare a obiectelor amanetate in vederea restituirii imprumutului, Boutique Watches ofera ca ramburs diferenta de pret dintre valoarea la care a fost amanetat bunul si pretul la care se vinde produsul sau evaluat pentru vanzare.

Pentru a pastra transparenta in momentul intocmirii contractului de amanet, toate obiectele lasate in incinta Boutique Watches sunt atent verificate cu cele mai performante instrumente, fotografiate si descrise in cele mai mici detalii, urmand sa fie ulterior sigilate si pastrate asemenea unor produse de valoare.

Pentru a oferi cele mai sigure conditii de tranzactionare, locatia Boutique Watches detine o incinta cu pereti si geamuri blindate, sistem antiefracţie, seif, supraveghere video si monitorizare 24/24.

DSC 6164
DSC 6141
DSC 6134
DSC 6145
DSC 6210
DSC 6139
DSC 6168
DSC 6177
DSC 6154
DSC 6184
DSC 6137
DSC 6202
DSC 6195
DSC 6162
DSC 6156
DSC 6172
DSC 6171
DSC 6222
DSC 6159
DSC 6219
DSC 6191
© 2016-2017 Boutique Watches. All Rights Reserved.
Designed By Alphabeta