Rolex Explorer 214270 - cadran negru

vândut
Stare:
foarte bună
Rezervă acest produs:
shopping_cart
Comanda prin WhatsApp
Formular rezervare produs
close
Nr. referință:
214270
Mecanism reglare:
automat
Material carcasă:
oțel
Material brățară:
oțel
Culoare brățară:
argintiu
Închidere:
deployant
Diametru:
39mm
Cadran:
negru
Cifre cadran:
arabic
Sex:
bărbați/unisex
Card garantie:
2 ani

Explorer

Modelele Explorer întruchipează relația privilegiată pe care Rolex a avut-o intotdeauna cu noile descoperiri si explorarea. De la sfârșitul anilor 1920, Rolex a folosit lumea ca instrument pentru a-si testa ceasurile în condiții reale, în cautarea pentru o mai mare precizie, robustete si fiabilitate.

Si pentru astfel de modele, Rolex foloseste otel inoxidabil 904L, utilizat in principal in inalta tehnologie, spatii aeriene si industrii chimice, unde rezistenta maxima la coroziune este esentiala. Superaliajul 904L este extrem de rezistent si foarte lustruit ce isi mentine frumusetea chiar si in cele mai dure medii.

Bratara Oyster, cu care vine echipat ceasul, este o alchimie perfecta intre forma, functie, estetica si tehnologie, conceputa pentru a fi atat robusta, cat si confortabila. Aceasta este echipata cu o incuietoare pliabila Oysterlock, care impiedica deschiderea accidentala, dar si cu o extensie Easylink.

Acest sistem ingenios permite utilizatorului sa mareasca lungimea bratarii cu aproximativ 5 mm, oferind confort suplimentar in orice imprejurare. Unele dintre modelele Explorer prezinta un al doilea cadran de 24 de ore in forma circulara care se roteste in jurul unui cadran fix cu 24 de graduatii. Aceasta functie ii da posibilitate purtatorului sa distinga orele din zi si din noapte in regiuni intunecate cum ar fi pesterile sau in locurile in care soarele nu apune niciodata, precum regiunile polare din timpul verii.