Rolex Air King 116900 - cadran negru

vândut
Stare:
foarte bună

Actualizat purtatorului modern, dar pastrand estetica modelului din anii 1950, noul Oyster Perpetual Air-King perpetueaza mostenirea aeronautica a originalului Rolex Oyster.

Rezervă acest produs:
shopping_cart
Comanda prin WhatsApp
Formular rezervare produs
close
Nr. referință:
116900
Mecanism reglare:
automat
Material carcasă:
oțel
Material brățară:
oțel
Culoare brățară:
argintiu
Închidere:
deployant
Diametru:
40mm
Cadran:
negru
Cifre cadran:
arabic
Sex:
bărbați/unisex
Card garantie:
2 ani

Air-King

Rolex Air King aduce un omagiu pionierilor zborului si subliniaza rolul esential pe care brandul il are in aviatie inca din timpul epocii de aur din anii 1930. A fost o perioada de progres spectaculos in performanta aeronavelor care au extins in mod constant capacitatea umanitatii de a cuceri cerul si a dus la introducerea de zboruri pe distante lungi.

Unul dintre pionierii acestei ere, englezul aviator Charles Douglas Barnard, a inregistrat un record in numarul de zboruri. „Cele mai ciudate calitati ale acestui ceas Rolex il fac perfect adecvat pentru zbor si imi propun sa-l folosesc in viitor pe toate zborurile pe distante lungi“, a afirmat el despre colectia Oyster.

Cu o carcasa de 40 mm din otel 904L, cadran negru distinctiv si bratara Oyster cu inchizatoare Oysterclasp, noul Air-King este extrem de functional, dar si atemporal. Actualizat purtatorului modern, dar pastrand estetica modelului din anii 1950, noul Oyster Perpetual Air-King perpetueaza mostenirea aeronautica a originalului Rolex Oyster.