Rolex Sea-Dweller Deepsea 116660 - cadran negru

vândut
Stare:
nu a fost purtat

Ceas ultra rezistent, proiectat de Rolex pentru cucerirea adancurilor. 

Rezervă acest produs:
shopping_cart
Comanda prin WhatsApp
Formular rezervare produs
close
Nr. referință:
116660
Mecanism reglare:
automat
Material carcasă:
oțel
Material brățară:
oțel
Culoare brățară:
argintiu
Închidere:
deployant
Diametru:
44mm
Cadran:
negru
Cifre cadran:
fără cifre
Sex:
bărbați/unisex
Card garantie:
2 ani

Sea-Dweller

Sea-Dweller este unul dintre ceasurile ultra rezistente, proiectate de Rolex pentru cucerirea adancurilor. Fiind rezistent la apa pana la o adancime de 1.220 metri, acesta este rezultatul deceniilor de colaborare cu profesionisti in scufundari.

Pentru astfel de modele, Rolex foloseste otel inoxidabil 904L, utilizat în principal in inalta tehnologie, spatii aeriene si industrii chimice, unde rezistenta maxima la coroziune este esentiala. Superaliajul 904L este extrem de rezistent si lustruit ce isi mentine frumusetea chiar si in cele mai dure medii. Cadranul negru prezinta indici mari, folositi in special pentru modelele profesionale Rolex, iar afisajul inovator Chromalight depaseste limitele de vizibilitate in medii intunecate.

Cu o luminozitate uniforma, stralucirea distinctiva albastra dureaza pana la opt ore, practic de doua ori cat cea a materialelor luminescente standard. Sea-Dweller este echipat cu calibrul 3235, o mișcare mecanica de auto-lichidare de noua generatie cu 14 brevete de inventie.

Realizat din nichel-fosfor, acesta este insensibil la interferente magnetice si ofera castiguri fundamentale in ceea ce priveste precizia, puterea de rezerva, rezistenta la socuri, comoditate si fiabilitate.